Kebijakan Privasi

1. Komitmen Kita kanggo Privasi. Pemberitahuan iki nggambarake Kebijakan Privasi. Kebijakan Privasi dirancang kanggo menehi saran babagan cara nglumpukake, nggunakake, lan nglindhungi Informasi Pribadi sing diwenehake. Kanthi ngunjungi situs iki, sampeyan nampa praktik sing diterangake ing Kebijakan Privasi iki.

2. Apa Informasi sing Dikoleksi.

(a) Informasi sing Sampeyan Nyedhiyakake Kanggo Kita:

Kita nglumpukake Informasi Pribadi sing sampeyan pilih kanggo ngetik ing macem-macem kaca ing situs iki, utawa sampeyan bisa milih menehi cara liyane (kayata liwat email, surat fisik, utawa liwat telpon). Contone, sampeyan bakal dijaluk nyedhiyakake Informasi sing Bisa Diidentifikasi Pribadi nalika ndhaptar akses menyang bagean tartamtu saka situs iki, ndhaptar buletin utawa layang, utawa tuku.

Kategori Informasi Pribadi sing dikumpulake yaiku jeneng pertama lan jeneng mburi sampeyan, alamat e-mail, alamat fisik, lan nomer telpon.

Sampeyan bisa milih ora menehi informasi tartamtu, nanging sampeyan bisa uga ora bisa njupuk kauntungan saka layanan lan fitur.

(b) Informasi Otomatis:

Nalika sampeyan ngunjungi situs web, sampeyan nyampekano informasi tartamtu, kayata Protokol Internet sampeyan (IP) alamat lan wektu riko. Situs iki, kaya situs liyane, nyathet informasi dhasar iki babagan kunjungan menyang situs iki.

(c) “Cookie”:

Cookie minangka informasi sing ditransfer menyang komputer saka server web.

Kita nggunakake cookie kanggo nyimpen pilihan pengunjung, ngrekam informasi sesi (kayata item sing sampeyan tambahi ing Kréta Blanja) nyathet informasi khusus pangguna babagan kaca sing diakses utawa dikunjungi pangguna, pengunjung sing menehi tandha babagan wilayah anyar sing miturut kita bisa narik kawigaten nalika bali menyang situs iki, cathet kegiatan sing kepungkur ing situs supaya bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik nalika pengunjung bali menyang situs iki, priksa manawa pengunjung ora bola-bali ngirim pariwara spanduk sing padha, lan kanggo ngatur konten kaca Web adhedhasar pengunjung’ jinis browser utawa informasi liyane sing dikirim pengunjung.

Umume browser wis disiyapake kanggo nampa cookie, nanging sampeyan bisa ngganti setelan supaya browser menehi kabar nalika nampa cookie anyar utawa bisa ngganti setelan supaya ora gelem nampa cookie.

3. Kepiye lan Kapan Informasi digunakake. Informasi sing dikumpulake digunakake kanggo ngatur kegiatan bisnis kaya ing ngisor iki:

(a) kanggo nambah konten situs iki;

(b) kanggo ngatur konten lan / utawa tata letak kaca situs kanggo saben pengunjung;

(c) digunakake kanggo ngabari konsumen babagan nganyari situs web kita;

(d) bareng karo organisasi liyane sing misuwur supaya bisa ngubungi konsumen kanggo keperluan pemasaran;

(e) digunakake dening kita kanggo ngubungi konsumen kanggo tujuan pemasaran.

4. Cara Nglindhungi Informasi Sampeyan. Privasi lan perlindungan informasi penting kanggo awake dhewe. Kita nawakake sawetara layanan sing gegandhengan karo situs web liyane. Situs afiliasi bisa uga duwe praktik privasi sing beda-beda lan disaranake sampeyan maca kabijakan privasi. Akses sampeyan menyang sawetara layanan lan konten dilindhungi sandhi. Kita menehi saran supaya sampeyan ora nyampekake sandhi marang sapa wae. Kajaba iku, disaranake sampeyan metu saka layanan sing dilindhungi sandhi ing pungkasan sesi. Sampeyan uga kudu ngerti yen kanthi sukarela ngumumake Informasi sing Diidentifikasi Pribadi ing papan pesen utawa ing area obrolan, informasi kasebut bisa ditampilake ing publik lan bisa diklumpukake lan digunakake dening pihak katelu tanpa kita ngerti lan bisa uga nyebabake pesen sing ora dijaluk saka wong liya utawa pihak katelu. Kegiatan kasebut ora bisa dikendhaleni lan kabijakan iki.

5. Sapa sing duwe akses menyang informasi. Informasi babagan pangguna penting kanggo kita. Akses menyang informasi sampeyan bisa uga diwenehake kanggo pihak katelu sing nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo operasi situs iki. Kajaba iku, kita bisa adol bisnis utawa tuku, gabung utawa mitra karo perusahaan utawa bisnis liyane. Ing transaksi kasebut, informasi pangguna bisa ditransfer bebarengan karo aset liyane. Kita uga bisa nyampekano informasi sampeyan kanggo nanggepi prentah pengadilan lan kita uga bisa nyampekano informasi sampeyan nalika yakin manawa diwajibake nindakake hukum.. Kita bisa nyampekano informasi sing ana gandhengane karo koleksi jumlah sing kudu sampeyan utangake lan marang aparat penegak ukum kapan wae kita nganggep cocog utawa dibutuhake. Elinga, kita uga ora bisa menehi kabar sadurunge diungkapake.

6. Cara sing Kita Gunakake kanggo Lindhungi Informasi Sampeyan. Kita nggunakake piranti lunak keamanan kanggo nglindhungi rahasia informasi pribadi sampeyan. Kajaba iku, praktik bisnis kita ditinjau sacara periodik kanggo tundhuk karo kabijakan lan prosedur sing ngatur keamanan lan kerahasiaan informasi. Praktek bisnis kita matesi akses karyawan menyang informasi rahasia, lan matesi panggunaan lan pambocoran informasi kasebut marang wong sing sah.

7. Bocah-bocah. Situs web iki ora nyedhiyakake layanan utawa adol produk kanggo bocah-bocah ing umur kurang saka 18. Yen kita ngerti, kita wis nampa informasi saka bocah ing sangisoré umur 18 nglanggar kabijakan iki, kita bakal langsung mbusak informasi kasebut. Yen sampeyan yakin kita wis nampa informasi saka utawa sapa wae ing sangisoré umur 18, hubungi kita ing alamat ing ngisor iki.

8. Cara Ngakses Informasi Sampeyan. Sampeyan bisa njaluk akses menyang kabeh informasi sing dingerteni pribadi sing dikelola dening kita kanthi ngirim email menyang alamat ing ngisor iki. Sawise dijaluk, sampeyan menehi sampeyan kemampuan supaya akurat babagan informasi sing dingerteni sampeyan dhewe. Sampeyan bisa ndandani informasi iki kanthi ngirim email menyang alamat ing ngisor iki.

9. Idin. Kanthi nggunakake situs web kita, sampeyan setuju kanggo nglumpukake lan nggunakake informasi pribadi kaya sing dijelasake ing Kebijakan Privasi iki.

10. Pangowahan Kebijakan Privasi. Yen Kebijakan utawa prosedur Privasi kita ganti, kita bakal langsung ngirim pangowahan kasebut menyang situs web. Pangowahan kasebut bakal ditrapake langsung sawise dikirim, kajaba sing dikatutake ing pangowahan kasebut.

11. Tanggal Efektif. Kebijakan Privasi iki efektif wiwit Desember 02, 2015.

12. Hubungi E-Mail. Sampeyan bisa ngubungi kita babagan Kebijakan Privasi iki kanthi nggunakake opsi kontak sing ditampilake ing situs iki.